Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Kasten

Wij leveren en plaatsen schuifdeurkasten en kastinterieurs op maat. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw woning? Kom langs of vraag een adviesgesprek aan bij u thuis. Dit kost niks én verplicht u tot niks!

 

Hieronder vindt u de acties voor onze kasten. Vraag direct een offerte aan voor uw droomkast op maat!

 

Acties kunnen niet gecombineerd worden. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden.

Aktie Kast altijd 35% korting


Wij bieden een ruime collectie, aantrekkelijk geprijsde schuifdeurkasten. Onze prijzen liggen gemiddeld 35% lager ten opzichte van de gangbare prijzen. Onze Aktiekasten zijn dus altijd extra scherp geprijsd.

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

Gratis woonaccessoires bij de aanschaf van een 28mm maatkast

Actie loopt tot en met: 31-10-2017

In de maand oktober krijg je leuke extra's bij de aanschaf van een 28mm maatkast! Bij deze kasten zijn de planken dikker (28mm) waardoor de kast een robuuste uitstraling krijgt. Ook is de aluminium omlijsting weggelaten waardoor de kast nog mooier in jouw interieur past. 


Deze kast was al te zien in de uitzending van vtwonen: "Weer verliefd op je huis", en nu is deze kast voor iedereen verkrijgbaar. In de maand oktober krijg je bij aanschaf van dit type kast gratis woonaccessoires van COCO Maison ter waarde van €250,- bestemd voor de afstyling van je prachtige woonkamerkast!

Realisatie StudioWeb