Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Kasten

Wij leveren en plaatsen schuifdeurkasten en kastinterieurs op maat. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw woning? Kom langs of vraag een adviesgesprek aan bij u thuis. Dit kost niks én verplicht u tot niks!

 

Hieronder vindt u de acties voor onze kasten. Vraag direct een offerte aan voor uw droomkast op maat!

 

Acties kunnen niet gecombineerd worden. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden.

Aktie Kast altijd 35% korting


Wij bieden een ruime collectie, aantrekkelijk geprijsde schuifdeurkasten. Onze prijzen liggen gemiddeld 35% lager ten opzichte van de gangbare prijzen. Onze Aktiekasten zijn dus altijd extra scherp geprijsd.

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

Woninginrichting-Aanhuis.nl op de vtwonen-beurs!

Actie loopt tot en met: 02-10-2016

Van 27 september tot 2 oktober is Woninginrichting-Aanhuis.nl te vinden op devtwonen & design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) in de RAI in Amsterdam. We ontmoeten u graag! Om kennis te maken, maar natuurlijk vooral om u te helpen bij al uw woon- en interieurvragen.

We kijken ernaar uit! Nog leuker: u vindt ons in het vtwonen huis!

 

Het is nu al mogelijk om een afspraak met onze stylistes in te boeken. In de winkel bij u in de buurt of op de beurs zelf

Realisatie StudioWeb