Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Vloerverwarming

Een lekkere warme vloer maakt het leven net een stukje aangenamer. Maar dat dit beetje extra niet duur hoeft te zijn, blijkt wel uit onze acties. Kom langs bij één van onze showrooms of neem contact met ons op.

 

Wij komen ook graag ter plekke een kijkje nemen om u van nog betere informatie te voorzien. Uiteraard is dit kosteloos en vrijblijvend!

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Shutter-evenement


Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

 

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.

25% korting op duettes en plisseegordijnen

Actie loopt tot en met: 31-07-2018

Ideaal voor in de zomer, goede zonwerende raamdecoratie. Of wil je toch liever een lichtdoorlatende stof? Onze duettes en plisseegordijnen zijn er in vele verschillende kleuren, structuren en dessins. Welke vorm raam je ook hebt, wij maken de duette's en plissés volledig op maat. Onze medewerkers komen de maten gratis bij je thuis opnemen, waarna onze monteurs de produceten netjes komen afmonteren. En als cadeautje geven wij je deze maand 25% korting op de duettes en plissés van de Aanhuis collectie.

20% korting op de gehele gordijn collectie van ByTzum

Actie loopt tot en met: 31-07-2018

Naast het plaatsje Tzum kennen we natuurlijk ook de prachtige gordijncollectie ByTzum. Deze trendy en hippe gordijncollectie is bij ons verkrijbaar. Naast de gordijnen kan je ook bijpassende decoratie kussens bestellen. Deze collectie wordt uiteraard voor je opgemeten, geconfectioneerd en daarna vakkundig gemonteerd. 

Iedere 5e meter tapijt geheel gratis

Actie loopt tot en met: 31-07-2018

De maand juni heeft wat moois te bieden. Maar liefst 25% extra korting op de rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades op maat gemaakt, uiteraard verkrijgbaar in vele kleuren, opties en en verschillende soorten stof. Onze medewerkers komen de maten gratis bij u thuis opnemen, waarna onze monteurs de producten netjes komen afmonteren. 

20% korting op alle shutters

Actie loopt tot en met: 31-07-2018

Met shutters heb je niet zomaar zonwering, je hebt zonwering met klasse. De houten lamellen die in deuren, of als schuif- vouwrail voor je ramen hangen stralen klasse uit. In juli en augustus krijg je bij ons 20% korting op de shutters van Blend® in de houtsoorten Basswood en Ashwood. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, met verschillende opties, helemaal afgestemd op jouw wensen. Voor elk type raam of deur een perfecte oplossing.

 

 

1 deur volledig gratis, bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas

Actie loopt tot en met: 31-07-2018

Woninginrichting-aanhuis.nl is gespecialiseerd in vele verschillende maatwerk kasten, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten voor in de slaapkamers. Maar ook wasmachinekasten, boekenkasten en tv-kasten voor in de woonkamer kunnen wij voor je maken en monteren. Tijdens de maand juni profiteer je van onze interessante fabrieksactie: bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas krijg je 1 deur volledig gratis. 

Realisatie StudioWeb