Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Vloerverwarming

Een lekkere warme vloer maakt het leven net een stukje aangenamer. Maar dat dit beetje extra niet duur hoeft te zijn, blijkt wel uit onze acties. Kom langs bij één van onze showrooms of neem contact met ons op.

 

Wij komen ook graag ter plekke een kijkje nemen om u van nog betere informatie te voorzien. Uiteraard is dit kosteloos en vrijblijvend!

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Shutter-evenement

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

 

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.

Vloerverwarmingsinstallatie voor € 49,95,- per m²

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

Een lekkere warme vloer maakt het leven net een stukje aangenamer. Maar dat dit beetje extra hoeft niet duur te zijn, blijkt wel uit onze vloerverwarmingdeal!

In deze deal zit onder andere:

  • De opname vloer en beoordeling bestaande cv installatie bij jou thuis.
  • Infrezen sleuven en plaatsen vloerverwarmingsbuizen.
  • Buizen om de 10 cm ten behoeve van hoofdverwarming plaatsen verdeelpomp en temperatuurregelaar.
  • Installeren en in werking stellen vloerverwarming.
  • Dichtzetten sleuven met snelcement van een topmerk.
  • 10 jaar garantie met gevolgschade.

De hele deal is bij Woninginrichting-Aanhuis.nl slechts € 49,95,- per m². Kom langs bij één van onze winkels of neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

*prijs onder voorbehoud van werkelijk aantal m2 en situatie installatie en ondervloer. 

15% korting op duette- & plisségordijnen

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

In de maand mei ontvang je maar liefst 15% korting op de Aanhuis-collectie duette- en plisségordijnen. En de keuze is reuze. Verkrijgbaar in vele hippe en trendy kleuren. Ook handig zijn natuurlijk de handige bedieningsvormen, zoals een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord of een eindlooskoord. plisségordijnen zijn ook electrisch bedienbaar.  

 

Kom snel langs in een van onze showrooms, dan laten we je graag alle mogelijkheden zien. En vergeet onze meet- & montageservice niet. 

PVC vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

In de maand mei bieden wij PVC-vloeren van de beste kwaliteit aan, voor de laagste prijs. De PVC-vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet met een toplaag van 0.55 mm zijn tijdelijk afgeprijsd van € 38,95 voor € 29,95 per m2.

De PVC vloeren Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo hebben een toplaag van 0.30 mm en die zijn in de maand mei afgeprijsd van € 28,95 voor € 21,95 per m2.

Wij hebben een ruim assortiment maatwerk kasten

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

Woninginrichting-aanhuis.nl is gespecialiseerd in vele verschillende maatwerk kasten, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten voor in slaapkamers. Maar we maken ook wasmachinekasten, boekenkasten en tv-kasten voor in de woonkamer of een andere ruimte. Aan de hand van een tekening of maatvoering ontwerpen wij voor jou de ideale kast. Deze kast zal vervolgens door ons worden gemonteerd. 

 

Kijk ook eens naar alle kasten die wij hebben gemaakt voor het TV programma VTwonen. Bijvoorbeeld onze prachtige kast in Oostzaan of de op maat gemaakt tv kast in Castricum of de fantastische kast in Heiloo
 

Realisatie StudioWeb